Billeder fra Tour de France og Paris-Nice mm.


Hvis man har tid og lyst - så ER "Touren" altså et besøg værd. Man skal bare afsætte lang tid til det, da der er masser af mennesker rundt på ruten. Man skal også huske at vejen bliver afspærret nogle timer før reklame-karavanen kommer forbi! Hvis man vil opleve løbet i målområdet, så skal man faktisk være på stedet lige fra morgenstunden - i hvert fald hvis man vil have én af de bedste pladser.
I 2008 lå målbyen 80 km fra Entrecasteux - disse billeder er "bakken" 10 km før mål. I 2009 kom rytterne forbi kun 4 km fra Entrecasteaux!

                 


I løbet Paris-Nice har vi oplevet at vejen ikke bliver afspærret - men derfor skal man alligevel regne med at det kan ske! Hvis der er reklamebiler med i dette løb, så er det nogle få stykker i forhold til Tour de France.


                                  

Hvis man har cykling i blodet - eller bare vil afprøve sig selv - så kan en tur op ad Mont Ventoux anbefales. 22 km opad - der er flere ruter op ad bjerget. Bjerget ligger 200 km fra Entrecasteaux, så man kan teste sig selv på vej derned eller når man er på vej hjem! Men HUSK varmt tøj - det blæser virkelig altid på toppen og kan være koldt i forhold til nede i dalen hvor man starter.