Billeder fra og omkring huset

Vores hus er beliggende på en smal brostensgade - lidt væk fra hovedgaden. Grunden skråner i etager direkte ned til floden Bresque, hvor der er skyggefulde terrasser. Huset er sydvendt og solen kan nydes fra gårdhaven hvor der forefindes grill og havemøbler.

Huset er på 67 m2 i 2 etager. Det er bygget i 1998 og er indrettet til 4 personer- man kan godt være 6 personer, men så er der trangt i stue og på badeværelse.

Stueetagen består af køkken/stue ud i ét. I køkkenet er gaskomfur og vaskemaskine. Stuen består af en lille hjørnesofa - der kan laves om til en dobbelt sovesofa - en lænestol og et sofabord, der kan slåes op til spisebord. Der er et depotrum under trappen - her findes ekstra stole mm. Til venstre for dette rum er der et "baguette-rum" og skuffe med bestik.

Første sal består af et lille toilet samt 2 værelser. I det ene værelse er der 2 enkeltsenge i det andet værelse en dobbeltseng.


               Huset                                           Gårdhaven                                       Ny terrasse Indgang m. gasskur til venstre                Køkkenvindue                                   Køkken                   Stue                                    Depotrum i stue                                 Baquetterum                  Bad                                           Soveværelse                                     Soveværelse               Værelse                                 Det ER en smal vej !!             Terrasserne set fra modsat side            Kig mod syd                                Der er vand i floden !!                     Floden lidt fra huset

Retur til forsiden
Retur til byen
Retur til området
Retur til aktiviteter
Retur til vejviser
Retur til pris
Til toppen